Incredibil. Fotbalistul s-a aflat pe lista de achizitii a "cainilor", dar o parte a oficialilor l-au refuzat: au spus ca are fata imbatranita "Studentii" lui Vasile Siman si-au "tras" cota mare dupa campionatul din urma cu doua editii. Atunci, ei au
Incredibil. Fotbalistul s-a aflat pe lista de achizitii a "cainilor", dar o parte a oficialilor l-au refuzat: au spus ca are fata imbatranita "Studentii" lui Vasile Siman si-au "tras" cota mare dupa campionatul din urma cu doua editii. Atunci, ei au pierdut titlul in ultimele doua etape, dar Mazilu, Costin Lazar, Stancioiu, Dacian Varga si Stelian Stancu valorau milioane de euro. Echipele mari s-au grabit cu ofertele, iar Siman avea de unde sa aleaga. Pe Stancu l-a dat la Steaua, pe Costin Lazar si pe Mazilu, la Rapid, iar Stancioiu a luat drumul Clujului. Actualul mijlocas al giulestenilor are insa o poveste interesanta. Cand Ioan Andone antrena in Regie, avea mari emotii daca nu-l avea disponibil, in linia mediana, pe Costin. "Imi da siguranta. Cu el pe teren, am certitudinea ca voi castiga", spunea, pe atunci, "Falcosul". Antrenorul care l-a descoperit si apoi l-a format pe jucator, Dumitru Manea, a dezvaluit motivul pentru care Dinamo a renuntat la transferul fotbalistului. "Lazar a fost o tinta pentru clubul dinamovist, dar cativa oficiali de acolo au spus ca nu-l mai vor pentru ca are fata imbatranita", spune Manea. Asa ca mijlocasul a ramas sa apere culorile clubului studentesc. Asta pana cand Copos a pus ochii pe el si l-a convins pe Vasile Siman sa-l dea in Giulesti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.