Inedit. Participantii la concurs nu trebuie sa dea drumul jucariei sexuale nicio clipa La sfarsitul saptamanii trecute, amatorii de senzatii tari din intreaga Rusie s-au adunat, cu mic cu mare, la Sankt Petersburg pentru a participa la un eveniment
Inedit. Participantii la concurs nu trebuie sa dea drumul jucariei sexuale nicio clipa La sfarsitul saptamanii trecute, amatorii de senzatii tari din intreaga Rusie s-au adunat, cu mic cu mare, la Sankt Petersburg pentru a participa la un eveniment inedit. Este vorba despre a cincea editie a competitiei "Bubble Baba", dedicata pasionatilor de inot care au curaj sa se arunce in valurile repezi ale raului Vouska avand in brate o papusa gonflabila. Traseul de 1.200 de metri este extrem de periculos din cauza curentilor puternici, iar pietrele mari si colturoase de pe fundul apei dau destule batai de cap temerarilor. Pentru a nu fi descalificati, participantii trebuie sa ajunga la linia de finish avand asupra lor straniul obiect plutitor. Desi conditiile puse de organizatori sunt foarte stricte, iar concurentii sunt monitorizati clipa de clipa, numarul acestora este in crestere de la editie la editie. Daca in 2004 la eveniment au participat 126 de inotatori, anul acesta, peste 400 de curajosi, barbati si femei, s-au luptat pentru prima treapta a podiumului. In razboi cu mafia Ideea ineditului concurs de inot i-a venit lui Dmitri Bulawinov, dupa o petrecere udata cu mult alcool. Prietenii barbatului au ras atunci, dar acesta a luat lucrurile in serios si a reusit sa creeze un concurs cu o imensa cota de popularitate in Rusia. "Bubble Baba" a suscitat interes chiar de la prima editie, iar Bulawinov a fost silit chiar sa lupte parte in parte cu mafia din zona, care solicita achitarea unei taxe de protectie. Barbatul nu s-a lasat intimidat si, pana la urma, a reusit sa isi organizeze competitia fara probleme. Premii simbolice "Participantii la concurs trebuie sa dea dovada de multa abilitate si sa nu scape papusa din maini sub niciun chip", a povestit ziaristilor Dmitri Bulawinov. "Dar este o distractie pe cinste. Acesta este motivul pentru care unii dintre inotatori au participat la mai multe editii la rand", a adaugat barbatul. Unul dintre concurentii fideli ai evenimentului de la Sankt Petersburg este Alexander Korolyov, proprietarul unei agentii de turism, care este atat de incantat de atmosfera si de competitie in sine, incat face lobby printre propriii clienti in favoarea ideii lui Bulawinov. Cat despre premii, acestea sunt mai mult simbolice. Intr-un an, castigatorul locului intai cu coronita s-a intors acasa cu o imensa saltea, cum altfel, decat gonflabila.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.