Nonsens. Un intreg perimetru din buricul Bucurestiului (calea Dorobanti - piata Romana - strada Caderea Bastiliei - bulevardul Iancu de Hunedoara) este aproape blocat din cauza lucrarilor incepute simultan Traficul in centrul Bucurestiului este comp
Nonsens. Un intreg perimetru din buricul Bucurestiului (calea Dorobanti - piata Romana - strada Caderea Bastiliei - bulevardul Iancu de Hunedoara) este aproape blocat din cauza lucrarilor incepute simultan Traficul in centrul Bucurestiului este complet sufocat din cauza lucrarilor ce se desfasoara in acelasi timp pe mai multe strazi si bulevarde principale. Daca, de regula, poti ajunge direct din piata Romana pe strada Roma, mergand drept pe strada Caderea Bastiliei, in prezent ajungerea la destinatie este o intreaga aventura mergand pe drumuri inguste si prin hartoape. Participantul la trafic, pentru a ajunge la destinatie, se vede obligat sa ocoleasca pe bulevardul Lascar Catargiu si apoi pe bulevardul Iancu de Hunedoara, ingustat din cauza lucrarilor la sina de tramvai. Un adevarat calvar este si sa ajungi din piata Victoriei la intersectia bulevardului Iancu de Hunedoara cu calea Dorobanti, din cauza faptului ca circulatia pe Iancu de Hunedoara este paralizata de trei lucrari executate simultan: ridicarea unui imobil, lucrarile la sina de tramvai, precum si o lucrare in plina desfasurare pe carosabil, in apropierea intersectiei Dorobanti cu Iancu de Hunedoara. Daca vrei sa ocolesti, nu ai pe unde, din cauza faptului ca pe Caderea Bastiliei se executa alte lucrari, iar strada Grigore Alexandrescu este stramtata de un gard din tabla ce delimiteaza strada de o alta lucrare, unde se demoleaza si se sapa o fundatie. Mergand pe calea Dorobanti spre piata Lahovari cu destinatia piata Romana, participantul la trafic se vede nevoit sa stea minute in sir la doua semafoare infernale, deoarece pe strada Maior Dimitrie Giurgescu, care ar oferi o scurtatura spre piata Romana, se executa o lucrare la gaze care ingreuneaza accesul autovehiculelor. Practic, unul dintre cele mai circulate perimetre din centrul Capitalei este complet paralizat din cauza acestor lucrari care au inceput simultan: piata Romana - piata Victoriei - bulevardul Iancu de Hunedoara - calea Dorobanti, lucrarile ingreunand substantial traficul pe bulevardul Iancu de Hunedoara si blocand sau obstructionand traficul pe cele mai multe dintre strazile secundare care fac legatura intre cele patru puncte. Astfel, participantii la trafic se vad pusi in fata unui adevarat joc de strategie, iar ca situatia sa capete si mai mult dramatism, executantul lucrarii de "Modernizare a sistemului rutier" de pe strada Caderea Bastiliei anunta ca lucrarea va fi finalizata in noiembrie 2007. Ca si cum toate acestea nu ar fi indeajuns, codul galben, care a lovit din nou Bucurestiul, ii impiedica pe muncitori sa efectueze lucrarile. In aceasta situatie, la ora 15.30 la lucrarea "Distrigaz" de pe strada Maior Dimitrie Giurgescu, nu se afla nimeni, iar muncitorii de la lucrarea de pe strada Caderea Bastiliei si o parte dintre cei de pe bulevardul Iancu de Hunedoara se adaposteau de canicula sub copacii din zona.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.