Conducerea dinamovista a decis sa nu se mai uite la bani pentru a-si motiva jucatorii in perspectiva meciului cu Lazio, de maine. Astfel, prima initiala promisa elevilor lui Rednic pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, de 50.000 de euro, m
Conducerea dinamovista a decis sa nu se mai uite la bani pentru a-si motiva jucatorii in perspectiva meciului cu Lazio, de maine. Astfel, prima initiala promisa elevilor lui Rednic pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, de 50.000 de euro, majorata inaintea primei manse la 75.000 de euro, a ajuns acum la 100.000 de euro de jucator. Este cel mai important meci al lui Dinamo de dupa 1990, asa ca banii nu mai conteaza. Dam oricat pentru performanta. Meritam sa fim in elita si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a ajunge acolo, a marturisit Cristi Borcea. Bunusurile fara precedent si rezultatul meciului tur care le-a marit sansele de calificare nu-i fac insa pe caini sa fie mult mai optimisti. In ciuda declara- tiilor razboinice ale elevilor Puriului, unii dintre spartani se tem de un joc la doua capete. Asta pentru ca suma maxima pe care Dinamo ar castiga-o din eventuala calificare ar fi de maximum 10 milioane, in timp ce esecul ar insemna pentru Lazio o pierdere de cateva ori mai mare. Din acest motiv, se zvoneste ca nici un esec nu ar lua pe nepregatite conducerea cainilor. Asta pentru ca, in cazul califica rii lui Lazio, gruparea romana ar plati noua milioane de dolari pentru serviciile lui Bogdan Lobont, si nu cinci, cum s-a vehicular.

Unul vine, altul pleaca
Mircea Rednic l-a disponibilizat saptamana trecuta pe francezul Fabrice Fernandez, considerand ca acesta este indolent si nu se pregateste cum ar trebui sa o faca un jucator care vizeaza un loc in primul 11 al lui Dinamo. Fabrice se va despartI de noi, intrucat nu s-a acomodat si nu munceste ca un adevarat profesionist, a marturisit Rednic. Puriul a marturisit insa ca plecarea francezului nu va lasa descoperit lotul cainilor, la gruparea din Stefan cel Mare urmand sa ajunga in urmatoarele zile peruanul John Gallicquio.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.