Camerele studentilor Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" vor fi perchezitionate de autoritati, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, un student trimis in practica pe litoral a fost prins cu droguri. Potrivit anchetatorilor, Eduard Mar
Camerele studentilor Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" vor fi perchezitionate de autoritati, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, un student trimis in practica pe litoral a fost prins cu droguri. Potrivit anchetatorilor, Eduard Marius Popescu, in varsta de 21 de ani, a fost prins langa un hotel din Mamaia. Acesta era impreuna cu doi prieteni, un baiat si o fata, si avea asupra lui un gram de cocaina. In plus, in bagajele acestuia, ofiterii antidrog au mai descoperit doua pliculete din plastic, cu aproximativ 1,5 grame de canabis. Ministrul Internelor, Cristian David, a luat imediat atitudine si l-a chemat la ordine pe Costica Voicu, rectorul Academiei de Politie. Ministrul a afirmat ca institutia "nu trebuie sa se tranforme intr-o pepiniera pentru infractori". Drept urmare, ca masuri preventive, camerele studentilor vor fi perchezitionate si este posibil ca, la intoarcerea din vacanta, tinerii sa fie testati antidrog.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.