In contextul asa-numitului "scandal al vizelor", ce a generat o noua criza diplomatica intre Chisinau si Bucuresti, presedintele moldovean Vladimir Voronin declara ca nu va deschide doua consulate noi la Balti si Cahul. "Niciodata nu i-am promis pre
In contextul asa-numitului "scandal al vizelor", ce a generat o noua criza diplomatica intre Chisinau si Bucuresti, presedintele moldovean Vladimir Voronin declara ca nu va deschide doua consulate noi la Balti si Cahul. "Niciodata nu i-am promis presedintelui roman, Traian Basescu, ca vom deschide cele doua consulate la Balti si Cahul" - a declarat presedintele Voronin, vineri seara, la postul de televiziune NIT, potrivit Radio France International. "In cadrul vizitei sale la Chisinau, presedintele roman, Traian Basescu, a ridicat problema consulatelor. Dupa ce am discutat-o cu el, m-am angajat sa o examinez. A examina problema nu inseamna neaparat a o rezolva", a accentuat presedintele moldovean. El a adaugat ca zvonurile despre promisiunea facuta presedintelui roman in privinta consulatelor de la Balti si Cahul sunt niste speculatii ieftine lansate de opozitie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.