Startul slab de sezon al Realului, venit dupa Supercupa pierduta in fata Sevillei, 0-1 la Sevilla, 3-5 la Madrid, incurajeaza sefii clubului sa-si deschida si mai larg pungile pentru achizitiile de jucatori, iar pe fotbalistii de valoare sa spe
Startul slab de sezon al Realului, venit dupa Supercupa pierduta in fata Sevillei, 0-1 la Sevilla, 3-5 la Madrid, incurajeaza sefii clubului sa-si deschida si mai larg pungile pentru achizitiile de jucatori, iar pe fotbalistii de valoare sa spere ca vor intra in vizorul galacticilor. Ultima tinta a Realului, fundasul Dani Alves spune ca ar zbura sa dea curs primei oferte venite de la campioana Spaniei, chiar daca pentru el mai pluseaza si Chelsea. La un asemenea club orice fotbalist si-ar dori sa joace. Eu as accepta pe loc daca ar depinde numai de mine, insa am o situatie mai complicata. Vreau sa plec de la Sevilla si oferta Realului e extraordinar de tentanta, pentru ca numai un fotbalist cu probleme mentale ar putea sa ignore o oferta de la un asemenea club, a spus Dani Alves, imediat dupa ce a ridicat deasupra capului Supercupa Spaniei, castigata tocmai in dauna Realului.
Heinze si Robben au semnat
La sfarsitul saptamanii trecute, Realul a mai dat doua lovituri pe piata transferurilor, obtinand serviciile a doi jucatori de top. Astfel, Robben a lasat Chelsea si a semnat pe cinci ani cu gruparea de pe Bernabeu, iar fundasul Gabriel Heinze, de la Manchester, a fost intors din drumul spre Liverpool, cu care ajunsese la un acord.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.