Dinamo viseaza la grupele Champions League, dar este de ris in campionat: doar 1-1 acasa cu Dacia Mioveni. Presedintele Badea il ataca in premiera pe Rednic.Autorii golurilor, Danciulescu
si Doauda, ultimul alungat cu
banane de la Dinamo Cind Nicolae Badea a propus ca, pentru a scapa de fanii violenti, Dinamo sa joace in deplasare meciurile de acasa, cu siguranta nu se gindea ca solutia ar putea fi salvatoare pentru campioana. Eficienta suta la suta in meciurile din afara Bucurestiului, Dinamo este catastrofala in partidele pe care le disputa pe terenul din Stefan cel Mare. Ultima boacana s-a produs simbata noapte, 1-1 cu Dacia Mioveni. Ca si in partida pierduta cu FC Vaslui, Dinamo a incasat un gol imediat dupa pauza si nu a avut puterea sa intoarca rezultatul meciului. Reusita superba a lui Danciulescu (90+2) a fost urmata de o bara a lui Liviu Ganea, campioana pierzind doua puncte extrem de importante. Dinamo n-a jucat rau, dar a ratat enorm, iar Rednic a terminat meciul in tribune, eliminat de Teodor Craciunescu. Antrenorul dinamovist a criticat arbitrajul si dupa incheierea partidei, incriminind toleranta dubioasa a lui Craciunescu junior fata de tragerile de timp ale argesenilor. Pentru un observator atent, seria de declaratii de dupa joc este una extrem de interesanta: pentru prima oara de cind este presedinte la Dinamo, Nicolae Badea ataca deschis un antrenor. Bossul campioanei s-a aratat nemultumit de selectia facuta de Rednic, spunind ca „jucatorii convocati de antrenor au evoluat submediocru". Mai mult, Badea a avut si sugestii pentru Rednic, caruia i-a spus sa foloseasca mai multi jucatori tineri, in detrimentul celor consacrati, dar cu aere de vedeta. Aceasta atitudine la un om remarcabil prin discretie surprinde, dar dezvaluie si frictiunile existente la ora actuala intre presedinte si antrenor. Se pare ca o nedorita ratare a calificarii in grupele Champions League ar insemna despartirea de Mircea Rednic, dinamovistii avind solutii care mai de care mai surprinzatoare pentru postul de antrenor. Aducerea lui Razvan Lucescu este doar una dintre ele.

Pe linga punctele cedate, Dinamo a mai pierdut alti doi jucatori: Stoican si Pulhac s-au accidentat. Lista indisponibililor s-a marit alarmant, cuprinzind acum sapte nume importante. Moti, Margaritescu, Nastase, Zicu, Bratu au si ei probleme medicale, in perspectiva meciului cu Lazio nici Goian (eliminat la Roma) neputind fi utilizat. „Am sa-l pun pe Danciulescu la marcaj", a spus Rednic dupa jocul de simbata seara, antrenorul lui Dinamo declarindu-se nemultumit si de calitatea lotului pe care il are la dispozitie.

Surpriza Mioveni a fost una cu atit mai mare cu cit inainte de joc destula lume se indoia de corectitudinea partidei, mizind pe o victorie lejera a lui Dinamo. Prezenta lui Gigi Netoiu printre conducatorii Daciei s-a dovedit insa nefasta pentru „ciini", care si anul trecut, cu egal la Urziceni, s-au impiedicat in fata unei echipe finantate de fostul actionar dinamovist. A fost un meci special si pentru Florin Marin, fost antrenor la Dinamo, dar si pentru Mariko Daouda, autorul golului oaspetilor. Multa vreme fotbalist de baza la Dinamo, ivorianul a fost tinta unor atacuri rasiste chiar in cantonamentul de la Saftica, baza MI. Fanii au intrat atunci peste jucatori, aruncind cu banane in Daouda si imitind sunetele scoase de maimute. In semn de protest fata de aceasta grosolanie si solidari cu colegul lor, jucatorii de la Dinamo au intrat pe teren la urmatorul meci avind fetele vopsite cu negru.