Washington Purtatorul de cuvant al Casei Albe, Tony Snow, intentioneaza sa demisioneze din functie inainte de incheierea mandatului lui George W. Bush, in ianuarie 2009, din cauza unor motive financiare, relateaza Mediafax. Snow, in varsta de 52
Washington Purtatorul de cuvant al Casei Albe, Tony Snow, intentioneaza sa demisioneze din functie inainte de incheierea mandatului lui George W. Bush, in ianuarie 2009, din cauza unor motive financiare, relateaza Mediafax. Snow, in varsta de 52 de ani, a refuzat sa precizeze cand se va retrage din functie. El a suferit, la inceputul anului, o recrudescenta a cancerului de colon de care sufera si a urmat un tratament pe baza de chimioterapie. Cu toate acestea, el a precizat ca motivul plecarii sale va fi de natura financiara, nu din motive de sanatate. Salariul sau a scazut in momentul in care a parasit postul de televiziune Fox News, pentru care a lucrat inainte de a intra in administratia americana. Plecarea sa ar reprezenta o noua lovitura data administratiei Bush, dupa demisia consilierului politic Carl Rove.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.