Suntem obisnuiti cu cartile, dar apar audiobook-urile. Ce stiti insa de E-book-uri?
Daca un audiobook are nevoie de un CD-player, E-book-ul are nevoie de un computer. Eventual cu conexiune la internet, pentru ca deseori DVD-ul sau CD-ul pe c
Suntem obisnuiti cu cartile, dar apar audiobook-urile. Ce stiti insa de E-book-uri?
Daca un audiobook are nevoie de un CD-player, E-book-ul are nevoie de un computer. Eventual cu conexiune la internet, pentru ca deseori DVD-ul sau CD-ul pe care il cumperi are o varianta "in extenso" pe net. Il introduci in Cd-Drive, il instalezi si... gata. Dar sa vedem doua E-book-uri semnate Lemi Gemil Mecari. Feng Shui Tratata mai mult ca "arta chineza a amenajarii mobilierului si a locuintei astfel incat sa aduca bunastarea si sanatatea", sau doar ca "straveche arta chineza a amenajarii", poate fi considerata, in totalitatea sa, a fi ceea ce si este de fapt, pura "astrologie telurica". De ce sa te stresezi cautand diferite solutii pentru amenajarile interioare intr-o carte "traditionala", cand pe E-book unele lucruri pot fi gasite mult mai usor... Totul despre zodia ta Pentru cei care cred in zodii sau vor sa se regaseasca in diferite zodiace fie ele egiptene, indiene, tibetane, florale, arabe sau chiar romanesti vechi, "Totul despre zodia ta" este un instrument care merita incercat. Atentie insa! Informatiile, utile in sine, pe care le veti gasi in lucrarea de fata, nu sunt de valoare practica decat in masura localizarii nasterii dumneavoastra sub semnul astral, in oricare dintre zodiacele prezentate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.