Una dintre cele doua fiice gemene ale lui George W. Bush, Jenna (25 de ani) se va casatori in curind, a anuntat joi Casa Alba.

George si Laura Bush "sint fericiti sa anunte ca fiica lor Jenna Bush se va casatori cu Henry Hager", a anun
Una dintre cele doua fiice gemene ale lui George W. Bush, Jenna (25 de ani) se va casatori in curind, a anuntat joi Casa Alba.

George si Laura Bush "sint fericiti sa anunte ca fiica lor Jenna Bush se va casatori cu Henry Hager", a anuntat Sally McDonough, purtator de cuvint al Casei Albe. "Domnisoara Bush si domnul Hager s-au logodit miercuri", a precizat ea, adaugind ca deocamdata nu s-a fixat data nuntii.

Henry Hager (29 de ani), fiul lui John Henry Hager, fost guvernator republican al statului Virginia, este absolvent al Darden School of Business de la Universitatea Virginia. Jenna este licentiata in limba engleza la Universitatea Texas, din 2004. Ea si Laura Bush scriu o carte pentru copii, despre un scolar neastimparat care descopera bucuria lecturii. In toamna, va aparea pe piata o alta carte a lui Jenna Bush, despre experienta pe care a avut-o in America Latina, unde a lucrat pentru UNICEF. Sora sa, Barbara, nu este casatorita. Presedintele Bush glumea in 2006: "Credeti ca am incaruntit pentru ca sint presedinte. Deloc, s-a intimplat pentru ca am doua fiice adolescente". Parintii au incercat sa le tina pe cele doua fete departe de ochii opiniei publice, dupa ce in 2001 au fost arestate pentru consum de alcool la o virsta la care legea nu le permitea acest lucru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.