Lantul de restaurante La Mama a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 3,5 milioane euro, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada din 2006. Compania estimeaza pentru acest an vanzari totale de peste opt milioane euro. ''In 2007 ne-a
Lantul de restaurante La Mama a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 3,5 milioane euro, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada din 2006. Compania estimeaza pentru acest an vanzari totale de peste opt milioane euro. ''In 2007 ne-am propus sa deschidem un restaurant La Mama si doua cafenele Cafepedia, investitia pentru un restaurant fiind in medie de 400.000 euro si de 150.000 euro pentru o cafenea", au declarat reprezentantii companiei pentru NewsIn. Acestia au adaugat ca La Mama va continua politica de expansiune a lantului de restaurante si cafenele, atat prin inchiriere, cat si prin achizitionarea de spatii proprii. Principalele vizate sunt orasele mari ale tarii, precum Brasov, Constanta, Cluj, Timisoara.Compania La Mama analizeaza momentan si posibilitatea extinderii retelei de restaurante prin franciza. "Nu putem preciza o data exacta pentru introducerea francizei, deoarece dosarul se afla in lucru si necesita multa atentie", au explicat oficialii La Mama. La Mama a deschis primul restaurant in anul 1999, in Bucuresti, iar in prezent compania opereaza sapte unitati. Anul trecut, La Mama a inaugurat si prima cafenea proprie, Cafepedia. Compania a inregistrat in 2005 afaceri de aproximativ sase milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.