Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, l-a acuzat ieri pe primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, ca pregateste "un tun imobiliar" in cazul Splai SA. Potrivit edilului Sectorului 5, Videanu urmeaza sa participe indirect, astazi, prin inter
Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, l-a acuzat ieri pe primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, ca pregateste "un tun imobiliar" in cazul Splai SA. Potrivit edilului Sectorului 5, Videanu urmeaza sa participe indirect, astazi, prin intermediul unei societati, la licitatia cu strigare pentru vanzarea firmei Splai SA. Vanghelie sustine ca societatea de stat detine 54.000 de metri patrati de teren pentru care, insa, nu i-a fost eliberat titlul de proprietate de catre Primaria Capitalei. El a aratat ca valoarea terenului se ridica la circa 100 de milioane de euro. In replica, primarul general Adrian Videanu spune ca toate acuzatiile care i-au fost aduse nu sunt decat aberatii. "Tunul imobiliar este numai in mintea incalzita de soare a domnului Vanghelie", a adaugat Videanu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.