Delicatese servite cu vin "mortal"

Multi oameni sprijina ideea de a purta o conversatie libera, fara nici un fel de restrictii, de ordin politic sau social, dar aceasta idee nu este valabila decat pentru ei. O comedie amara, "The last supp
Delicatese servite cu vin "mortal"

Multi oameni sprijina ideea de a purta o conversatie libera, fara nici un fel de restrictii, de ordin politic sau social, dar aceasta idee nu este valabila decat pentru ei. O comedie amara, "The last supper" ne prezinta intr-o lumina inedita tocmai aceasta idee de a spune orice vrei, dupa care ai toate sansele sa sfarsesti ingropat in gradina casei gazdei pentru ca ai vorbit liber. In centrul actiunii avem cinci tineri, cu inclinatii liberale, care invita din cand in cand la cina diverse persoane pentru a purta discutii despre viata si politica, pana intr-o noapte ploioasa, cand invitatul lor, un neonazist, il ataca pe unul dintre ei. Ceilalti ii sar imediat in ajutor si-l omoara pe agresor. Cu totii vor pretinde ca nimic nu s-a intamplat, dar incet-incet realizeaza ca le-a placut si, daca tot au scapat lumea de un astfel de ticalos, ar putea continua in fiecare duminica, la cina. Lumea, cu siguranta, va deveni un loc mai bun fara ei! Astfel, dupa acest incident, la usa lor vor suna, in fiecare duminica seara, tot felul de indivizi, de la rasisti si misogini la homosexuali, si, indiferent de tema discutiei, cina este intotdeauna placuta, amuzanta si, bineinteles, mortala - cu rosii culese din gradina ciudat de fertila din spatele casei!


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.