Conferinta judeteana de alegeri a PLD Neamt a avut girul unui important dispozitiv de oameni de la centru, in frunte cu Theodor Stolojan, sambata, 28 iulie. Au fost prezenti la Piatra Neamt vicepresedintele Gabriel Sandu, Raluca Turcanu, deputatul Du
Conferinta judeteana de alegeri a PLD Neamt a avut girul unui important dispozitiv de oameni de la centru, in frunte cu Theodor Stolojan, sambata, 28 iulie. Au fost prezenti la Piatra Neamt vicepresedintele Gabriel Sandu, Raluca Turcanu, deputatul Dumitru Pardau, rectorul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi, Dumitru Oprea, precum si presedintii filialelor PLD Bacau si Vaslui. Pentru ca Gheorghe stefan, cel mai important om al PLD Neamt, si-a reafirmat intentia de a nu pune la bataie functia de primar al municipiului Piatra Neamt, fiind nevoit sa ramana membru suspendat al PNL, singura candidatura pentru sefia PLD Neamt a fost a deputatului Vasile Pruteanu. Acesta a castigat cu unanimitate, avand 315 voturi din 320, cele cinci voturi diferenta fiind anulate. Vasile Pruteanu, intrat in Camera Deputatilor pe listele PNL, a condus in mod oficial PLD Neamt incepand cu 1 martie, ca presedinte interimar. In deschiderea conferintei, Gheorghe stefan si-a reafirmat sprijinul pentru PLD. "Vreau sa salut pe toata lumea, fosti si actuali colegi. Niciodata nu m-am dezis de Theodor Stolojan si Traian Basescu, asa ca cei din PNL au hotarat suspendarea mea din functie. Am sprijinit, sprijin si voi sprijini in continuare Partidul Liberal Democrat, considerandu-l un partid de oameni adevarati si competenti, care, desi infiintat doar de cateva luni, a reusit sa obtina rezultate destul de bune. Sunt convins ca acest partid se va dezvolta si va avea un cuvant greu de spus pe scena politica romaneasca".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.