Achizitie. Pentru ca sotul ei, Mihai Ivanescu, i-a facut o asemenea surpriza, vedeta intentioneaza ca pana la anul sa-si cumpere elicopter Intrata recent in posesia permisului de pilot de elicopter, Roxana Ciuhulescu nu are de gand sa stea prea mult
Achizitie. Pentru ca sotul ei, Mihai Ivanescu, i-a facut o asemenea surpriza, vedeta intentioneaza ca pana la anul sa-si cumpere elicopter Intrata recent in posesia permisului de pilot de elicopter, Roxana Ciuhulescu nu are de gand sa stea prea mult la sol. Pasiunea ei este atat de mare incat, sotul ei, Mihai Ivanescu, a decis sa-i faca vedetei o bucurie. Acesta i-a construit vedetei o pista de elicopter in curtea vilei in curs de amenajare, pe care si-au ridicat-o in Pipera. Roxana nu a stiut nimic de acest plan, iar surpriza a fost, se pare, cu atat mai mare cu cat a fost pusa in fata faptului implinit. Acum ca are helicoportul chiar langa casa, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania este mai hotarata ca oricand sa-si cumpere un elicoper. Insa, pentru ca un aparat de zbor nou-nout ar fi o investitie exagerat de mare, Roxana Ciuhulescu a luat in calcul achizitionarea unuia la mana a doua a carui valoare se ridica la aproximativ 250.000 de euro. Deoarece anul acesta, amenajarea casei si nunta le cam ocupa timpul, Roxana si Mihai vor merge la anul, cel mai probabil in Germania, sa cumpere elicopterul. La nunta care va avea loc pe 15 septembrie insa, vedeta Pro TV va inchiria unul pentru a-si face aparitia intr-o maniera de senzatie. Cuplul a avut probleme cu mobila Deveniti recent o familie, Roxana si Mihai Ivanescu si-au construit vila din Pipera, in care intentioneaza sa se mute cat mai curand posibil. Din pacate, planurile le-au fost date peste cap de firma care ar fi trebuit sa le realizeze mobila pe comanda. Au platit avansul si au asteptat livrarea mobilierului. Dupa ce ca termenul dat fusese depasit, in momentul in care au fost aduse dormitoarele, acestia au avut o surpriza extrem de neplacuta. Paturile erau nepermis de joase si nimic nu se potrivea, conform planului initial. Roxana si Mihai au renuntat la serviciile firmei in cauza si au decis sa-si cumpere mobilier de-a gata de la o societate recunoscuta in domeniu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.