Krystyna Zbyszynska, in varsta de 84 de ani, a devenit, recent, cea mai batrana parasutista din Polonia. Ea a sarit cu parasuta pentru prima oara cu nora sa, care de altfel o admira foarte mult pentru curajul de care a dat dovada. Batranica poznasa
Krystyna Zbyszynska, in varsta de 84 de ani, a devenit, recent, cea mai batrana parasutista din Polonia. Ea a sarit cu parasuta pentru prima oara cu nora sa, care de altfel o admira foarte mult pentru curajul de care a dat dovada. Batranica poznasa si dornica de aventuri care sa-i ridice adrenalina a spus ca, odata ce a supravietuit celui de-al Doilea Razboi Mondial, parasutismul pare floare la ureche. Se pare insa ca bunicuta nu vrea sa se opreasca aici. "Nu-mi e deloc frica sa sar in aer. Mi-ar placea sa apuc sa fac asta si atunci cand o sa am 100 de ani", a declarat temerara bunicuta. De altfel, pofta de viata si dorinta de a-si depasi limitele nu sunt demonstrate doar de saritura cu parasuta. "Bunica imi reproseaza mereu ca ascult muzica prea incet, si dupa ce o da ea singura la maximum, danseaza cu mult drag, alaturi de mine, pe ritmuri moderne", a dezvaluit nepotul Krystynei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.