Prejudecata. Selectionerul a vrut sa-l ia pe Dorel Zaharia la echipa nationala, dar a renuntat, afland ca are 29 de ani Noul atacant al "ros-albastrilor", Dorel Zaharia, a fost in atentia selectionerului echipei nationale in urma cu cateva luni. In
Prejudecata. Selectionerul a vrut sa-l ia pe Dorel Zaharia la echipa nationala, dar a renuntat, afland ca are 29 de ani Noul atacant al "ros-albastrilor", Dorel Zaharia, a fost in atentia selectionerului echipei nationale in urma cu cateva luni. In momentul organizarii trialului din 1 mai, Victor Piturca s-a interesat de varful Gloriei, care ii atrasese atentia prin evolutiile sale. In momentul cand a aflat ca are 29 de ani si experienta sa in Liga I este destul de scurta, a renuntat si a preferat sa-i selectioneze pe Romeo Surdu, Vali Badea sau Bogdan Stancu. Avand in vedere bunele relatii dintre Gigi Becali si selectioner, in momentul achizitionarii lui Zaharia, finantatorul Stelei i-a cerut parerea lui "Piti", care a dat O.K.-ul. Fostul jucator bistritean fusese propus in Ghencea de catre Ioan Ovidiu Sabau, care l-a sunat pe Gica Hagi si i-a spus ca are un "9" pentru el. "Gicanul" s-a deplasat la meciul dintre Gloria Bistrita si Atletico Madrid pentru a-l vedea pe Zaharia. Dupa doua zile, Steaua a platit 500.000 de euro si a obtinut semnatura golgheterului Gloriei Bistrita din sezonul trecut. Gigi Becali a fost fericit de achizitie, mai ales ca a scutit 3.000.000 de euro, care ar fi trebuit adaugati la suma de transfer a lui Zaharia pentru a fi cumparat portughezul Dady. Alti jucatori selectionati de "Piti" la trialul din mai au fost: Mircea Bornescu, Cristian Panin, Dorel Stoica, Madalin Ciuca, Dorin Semeghin, Mihai Dina, Gabriel Muresan sau Andrei Prepelita. Dintre acestia, Bornescu, Stoica sau Muresan au facut pasul la prima echipa, ei fiind chemati ultima data la "dubla" cu Slovenia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.