Steaua nu isi permite nici un pas gresit in turul II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, chiar daca adversara sa, campioana Poloniei, Zaglebie Lubin, nu e un rival de neluat in seama. Daca vrea sa vada la fata Europa fotbalistica, Steaua nu ar
Steaua nu isi permite nici un pas gresit in turul II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, chiar daca adversara sa, campioana Poloniei, Zaglebie Lubin, nu e un rival de neluat in seama. Daca vrea sa vada la fata Europa fotbalistica, Steaua nu are voie sa capoteze in fata lui Zaglebie, caci eliminarea este echivalenta cu scoaterea din toate competitiile continentale ale sezonului 2007/2008, deci un fiasco total, care ar provoca un adevarat cutremur in Ghencea.
Sa nu ne gandim insa pana acolo si sa luam de bune declaratiile oficialilor stelisti, in frunte cu Gica Hagi si Adrian Ilie, care, respectand adversarul si recunoscandu-i valoarea, spun totusi ca Steaua este favorita. "Emotii nu am - a declarat ieri, inainte de plecarea spre Polonia, managerul sportiv Adrian Ilie. stiu ca ne asteapta un meci greu, respectam adversarul, dar mergem sa castigam. Nu avem motive de ingrijorare, ii respectam, au o echipa buna, dar cred ca Steaua este mult mai valoroasa. Ne asteptam la o lupta, dar speram sa o inclinam in favoarea noastra", a mai spus "Cobra". Foarte bine pus la punct cu detaliile despre adversar, Ilie a continuat: "Am vazut meciurile jucate de Zaglebie. Am remarcat ca are un antrenor ingenios, care a introdus disciplina tactica. Am vazut-o personal pe Zaglebie in amicalul cu CFR Cluj si Saturn, am mai urmarit si cateva DVD-uri. Avem toate informatiile de pana acum, mai ales ca asistentul lui Hagi a urmarit-o pe Zaglebie in Supercupa. Bineinteles ca folosim si informatiile date de Dan Petrescu, care ne ajuta foarte mult. Trei jucatori mi-au placut cel mai mult - Wlodarczyk, Lobodzinski si Iwanski. Adica atacantul, mijlocasul dreapta si mijlocasul central", a spus Ilie.
La randul sau, Gheorghe Hagi a declarat ca meciul cu Zaglebie, din prima mansa a turului II preliminar al LC, trebuie tratat cu mare atentie. "Steaua are prima sansa, dar ar fi o greseala sa interpretam faptul ca suntem favoriti. Va fi un adversar dificil, pe care trebuie sa-l tratam serios daca nu vrem sa avem surprize", a spus antrenorul stelist.

Steaua a plecat ieri spre Polonia, unde va sustine, azi, de la ora 21.45, meciul cu Zaglebie Lubin, in prima mansa a turului II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Iata lotul lui Hagi: Cernea, Vatca, Zapata - portari, Golanski, Marin, Goian, Baciu, Rada, Nesu - fundasi, Bicfalvi, Badoi, Radoi, Lovin, Croitoru, Nicolita, Ov. Petre, Coman - mijlocasi, Dica, Neaga, Zaharia - atacanti.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.