Investitii. Multi fotbalisti, antrenori si oameni care conduc competitia interna poarta la mana ceasuri foarte scumpe Mutu e cel mai tare Fotbalistul cu cele mai scumpe ceasuri de mana este Adrian Mutu. Atacantul Fiorentinei poarta de regula un Fran
Investitii. Multi fotbalisti, antrenori si oameni care conduc competitia interna poarta la mana ceasuri foarte scumpe Mutu e cel mai tare Fotbalistul cu cele mai scumpe ceasuri de mana este Adrian Mutu. Atacantul Fiorentinei poarta de regula un Franck Muller, model Cortez, placat cu diamante, care valoreaza 35.000 de euro. L-a cumparat din Roma, de la un prieten italian. Un alt ceas al lui Mutu este Jacob & Co, cu patru cadrane care indica tot atatea fusuri orare. Acelasi ceas il regasim si pe mana lui Bogdan Lobont, portarul echipei nationale. Adi Mutu a mai primit cadou de nunta doua ceasuri Vacheron, de asemenea foarte scumpe. Audemars Piguet face legea Gigi Becali, Cosmin Olaroiu, Constantin Iacov sau Daniel Pancu sunt doar patru care prefera firma Audemars Piguet, modelul Royal Oak Offshore. Olaroiu a tinut neaparat sa achizitioneze seria limitata Juan Pablo Montoya. Preturile unor astfel de bijuterii variaza intre 15.000 si 50.000 de euro. Mister prefera Rolex Cornel Dinu are la mana stanga un Rolex Date Just, placat cu aur. Pretul unui asemenea ceas poate atinge 10.000 de euro. Rolex este marca preferata si a lui Dragomir sau Mircea Sandu, dar banii de pe mainile celor doi conducatori ai fotbalului romanesc nu sunt foarte multi. Dragomir si Sandu poarta modele clasice, relativ ieftine. "Oli" este colectionar Fostul antrenor al Stelei are o colectie impresionanta de ceasuri. Cele mai valoroase intre ele sunt evident Audemars Piguet, seria Montoya, dar si un foarte rar Breitling for Bentley, o editie de asemenea limitata. Olaroiu a inceput sa colectioneze ceasuri inca de pe vremea cand juca in Coreea de Sud, la Blue Wings Samsung. Copos e conservator Nu numai in politica, ci si la ceasuri! Conform propriei declaratii de avere, de pe vremea cand era vicepremier, patronul Rapidului are trei ceasuri marca Patek Philippe, care valoreaza 55.000 de euro. Nu aveam cunostinta ca George Copos sa-si fi achizitionat si alta asemenea bijuterie in ultimul an.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.