Cel mai recent film al lui Nae Caranfil, "Restul e tacere", a fost selectat in competitia oficiala a celei de-a 60-a editii a Festivalului de la Locarno. "Restul e tacere" este un proiect ambitios inspirat din povestea realizatorilor primului lungmet
Cel mai recent film al lui Nae Caranfil, "Restul e tacere", a fost selectat in competitia oficiala a celei de-a 60-a editii a Festivalului de la Locarno. "Restul e tacere" este un proiect ambitios inspirat din povestea realizatorilor primului lungmetraj de la noi, "Independenta Romaniei", din 1911. Marius Florea Vizante si Ovidiu Niculescu joaca rolurile principale in noua creatie Nae Caranfil, pe care acesta o descrie ca fiind "o poveste de dragoste si ura intre artist si producator, intre arta si bani". Filmul a costat 2,4 milioane de euro, suma record pentru o productie romaneasca in ultimii 25 de ani si a fost prezentat in avanpremiera mondiala la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Pentru ca duce o parte din Romania si la Locarno, Jurnalul National il declara pe Nae Caranfil "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.