Miss Constanta a castigat duminica seara titlul Miss Litoral 2007, in cadrul Fashion Tv Summer Festival. Tanara va primi un sejur de o saptamana pe un vas de croaziera, unde pe langa numeroase surprize i se vor realiza cataloage cu fotografii. Evenim
Miss Constanta a castigat duminica seara titlul Miss Litoral 2007, in cadrul Fashion Tv Summer Festival. Tanara va primi un sejur de o saptamana pe un vas de croaziera, unde pe langa numeroase surprize i se vor realiza cataloage cu fotografii. Evenimentul tinut pe terasa hotelului Rex din Mamaia a inceput vineri cu concursul de miss, la care au participat 39 de concurente din intreaga tara. Dupa desfasurarea probelor de costume de baie si rochii de seara, au fost alese 20 de participante care au intrat in finala de duminica. Juriul a fost format din personalitati de marca din lumea modei romanesti, dar si din afara tarii. Cei care au decis acordarea premiilor au fost Zina Dumitrescu, Mihai Albu, Ioana Trica, Valentina Ionescu si reprezentanti Maserati. In de-a doua seara a festivalului a avut loc prezentarea unei noi colectii semnate Catalin Botezatu, colectie de tinute pregatite special pentru Maserati, sponsorii evenimentului. Fashion tv Summer Festival s-a bucurat de un mare succes si in randul vedetelor, printre care Adriana Bahmuteanu, Ilie Nastase, Oana si Catinca Roman.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.