Standarde. Nicoleta Macarencu va fi operata de un celebru chirurg din Milano Detinatoarea titlului "Miss Bikini 2007", Nicoleta Macarencu, va incepe aceasta toamna cu un bust mult mai voluminos. La inceputul lunii septembrie, blonda isi va face o op
Standarde. Nicoleta Macarencu va fi operata de un celebru chirurg din Milano Detinatoarea titlului "Miss Bikini 2007", Nicoleta Macarencu, va incepe aceasta toamna cu un bust mult mai voluminos. La inceputul lunii septembrie, blonda isi va face o operatie de marire a sanilor la o clinica particulara din Italia. "Mi-am depasit teama si, cind m-am aflat la Milano cu un contract de modelling, m-am programat la operatie. Am vrut sa-mi fac implanturile in strainatate ca o garantie pentru sanatatea mea. Nu vreau sa mi se intample ceva rau sau sa nu iasa cum imi doresc. Cel care ma va opera este un chirurg celebru, la care au apelat multe vedete din Italia pentru acelasi tip de interventie", ne-a marturisit Nicoleta. "Miss Bikini" isi va face implanturi de 300 sau chiar 330 de ml, daca pielea va suporta intinderea respectiva. Potrivit blondei, marimea silicoanelor este usor peste medie (280 ml). "Nu am vrut sa-mi fac niste implanturi prea mari, pentru ca mai sunt si blonda si as fi devenit vulgara", ne-a spus ea. Chirurgul care va efectua interventia se numeste Franz Wilhelm Baruffaldi Preis si a lucrat foarte multa vreme in Statele Unite. Operatia Nicoletei este programata pentru data de 7 septembrie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.