In voga. Cele mai cerute modele sunt cele care reprezinta flacari, luptatori, dragoni si desene tribale O masina cu personalitate atrage toate privirile. Cu siguranta, asta isi doreste orice sofer atunci cand se urca la volanul autoturismului person
In voga. Cele mai cerute modele sunt cele care reprezinta flacari, luptatori, dragoni si desene tribale O masina cu personalitate atrage toate privirile. Cu siguranta, asta isi doreste orice sofer atunci cand se urca la volanul autoturismului personal. Si pentru ca acest lucru sa devina cat se poate de real, un bucurestean, pasionat de grafica, a transformat un hobby intr-o afacere care tinde sa prinda din ce in ce mai mult si la romani - tuningul auto. Proprietarul acestui centru, Alin Bitica, a pus totul pe roate in 2004, cand a inceput sa isi promoveze "desenele", la inceput numai pe internet. "Filmele despre cursele de masini m-au inspirat in mod deosebit. Ideea am preluat-o de pe site-urile de profil din Statele Unite ale Americii, unde exista o adevarata industrie", ne-a povestit bucuresteanul. Afacerea "picturilor" pe masini a explodat dupa ce multi am vazut filmul "2 fast 2 furious" si au ajuns la concluzia ca vor sa isi transforme masinile in bolizi ca cei care au aparut pe marile ecrane. Flacari, luptatori, dragoni, insemne tribale sau orice fel de "tatuaj" care poate sa atraga atentia pot fi "imprimate" pe masini, transformandu-le in adevarate bijuterii pe patru roti. Abtibildul se asorteaza cu nuanta in care este vopsit autovehiculul, iar modelul se adapteaza in functie de numarul de cai putere. Desenele sunt realizate din autocolant si pot fi personalizate chiar cu poza clientului. Preturile pornesc de la 8 lei si pot ajunge si la 150 de lei, pentru "tatuajele" mai complicate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.