CHIVU. Patronul lui Inter Milano, Massimo Moratti, a declarat ca fundasul Cristian Chivu a demonstrat ca are clasa in primul meci jucat sub comanda lui Roberto Mancini. "Chivu a jucat doar un meci, dar a demonstrat deja ca are clasa, talent si dorint
CHIVU. Patronul lui Inter Milano, Massimo Moratti, a declarat ca fundasul Cristian Chivu a demonstrat ca are clasa in primul meci jucat sub comanda lui Roberto Mancini. "Chivu a jucat doar un meci, dar a demonstrat deja ca are clasa, talent si dorinta", a spus Moratti. Chivu a debutat la Inter in meciul cu Arsenal de la Emirates Cup, pierdut cu scorul de 1-2. Urmatorul meci al campioanei Italiei va avea loc astazi, cu Manchester United.   POLO. Reprezentativa Romaniei va participa incepand de maine la un turneu international ce va avea loc in Israel. In faza grupelor, Romania le va intalni pe Franta (maine, ora 09:00), pe Serbia (maine, ora 19:00) si pe Olanda (vineri, ora 12:30). Sambata si duminica se vor disputa semifinalele si finala.   CEAHLAUL. Fostii fotbalisti ai clubului, Radu Lefter, Florin Axinia, Tudor Soimaru, Adrian Solomon si Costel Enache vor fi premiati pentru intreaga cariera in timpul concursului de frumusete Miss Piatra-Neamt, care va avea loc vineri, la baza de tenis Condor. Din juriul concursului vor face parte Leonard Doroftei , Silviu Lung, Costel Campeanu, Constantin Gheorghe si Alexe Bardan.   ARBITRAJ. Conducerea CCA a anuntat ieri ca a retinut de la delegari arbitrii care au gresit in prima etapa. "Dupa analizarea rapoartelor si vizionarea unor faze controversate, CCA a hotarat retinerea de la delegari a arbitrilor si a asistentilor in cauza pe o perioada nedeterminata", se arata intr-un comunicat semnat de seful CCA, Gheorghe Constantin. Arbitrajele incriminate au fost cele de la Steaua - Ceahlaul, scor 2-1, si Dacia Mioveni - Rapid, scor 1-2.   FARUL. Conducerea clubului a decis sa distribuie gratuit 2.000 de tricouri cu insemnele clubului primilor fani constanteni care vor veni sa urmareasca partida de pe teren propriu cu Steaua. Partida Farul - Steaua, din etapa a 2-a a Ligii 1, va avea loc vineri, de la ora 20:30.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.