Dupa ce antrenorul Cristiano Bergodi le-a solicitat urgent un fundas central si un mijlocas stanga, conducatorii gruparii feroviare au demarat tratativele pentru aducerea in Giulesti a iranianului Ferydoon Zandi, de 28 de ani. Ultima data la echipa c
Dupa ce antrenorul Cristiano Bergodi le-a solicitat urgent un fundas central si un mijlocas stanga, conducatorii gruparii feroviare au demarat tratativele pentru aducerea in Giulesti a iranianului Ferydoon Zandi, de 28 de ani. Ultima data la echipa cipriota Apollon Limassol, mijlocasul asiatic de banda stanga mai este insa dorit si de Birmingham City, grupare din prima liga engleza. Oficialii rapidisti au gasit si un jucator care sa acopere locul lasat liber de Ionut Rada, plecat la Steaua. Acesta este muntenegreanul Nikola Vukotici (26 de ani), de la echipa Buducnost Podgorica. "Vukotici poate juca fundas central sau de banda stanga. El va sta la noi cateva zile in probe, iar daca Bergodi va decide ca se pliaza pe ceea ce are nevoie Rapidul in momentul de fata, il vom lua", a spus ieri directorul sportiv al "alb-visiniilor", Viorel Moldovan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.