Florian Pittis a fost internat ieri de urgenta la Institutul Oncologic Fundeni, au anuntat agentii de stiri. Conform acestora, Pittis ar suferi de cancer la prostata, iar internarea vine dupa ce saptamana trecuta a facut un set de analize tot la Inst
Florian Pittis a fost internat ieri de urgenta la Institutul Oncologic Fundeni, au anuntat agentii de stiri. Conform acestora, Pittis ar suferi de cancer la prostata, iar internarea vine dupa ce saptamana trecuta a facut un set de analize tot la Institutul Fundeni.
Medicii sustin ca familia artistului a refuzat sa fie facute publice informatiile privind evolutia bolii.
Cunoscut intrepret de muzica folk si om de radio, Florian Pittis s-a nascut pe 4 octombrie 1943, la Bucuresti, si a devenit cunoscut intr-un trio cu Anda Calugareanu si Dan Tufaru, iar mai tarziu, in Cenaclul Flacara. Intre 1992 si 2001, a cantat alaturi de formatia Pasarea Colibri.
Pittis a interpretat si cateva roluri, in filmele "Gioconda fara suras", "Adio, draga Nela", "Veronica se intoarce", "Innebunesc si-mi pare rau".
Din 1996, Pittis a condus Radio Romania Tineret, devenit in 2004 Radio 3net, postul sau de suflet, primul radio online din Romania.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.