Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a pozat intotdeauna in om modest, dar faptele nu il sustin in totalitate. Spre exemplu, o banala vizita la un control cardiologic (terapie intensiva coronariana) ar putea fi facuta de un fost demni
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a pozat intotdeauna in om modest, dar faptele nu il sustin in totalitate. Spre exemplu, o banala vizita la un control cardiologic (terapie intensiva coronariana) ar putea fi facuta de un fost demnitar si pe cont propriu, la volanul propriei masini, asa cum procedeaza adesea Traian Basescu. Sau, daca nu, macar cu o singura masina din cele puse la dispozitie de catre SPP unui fost sef al statului. Dar nu, Emil Constantinescu are nevoie de doua masini cu sepepisti - platiti din banii contribuabililor - cand merge la Elias, asa cum s-a intamplat ieri, de parca Bucurestiul nu ar fi si asa suficient de aglomerat. Iar traficul, destul de dificil ca nu mai aiba nevoie si de doua vehicule cu girofar care sa "taie" orasul in goana, doar pentru ca Emil are nevoie de un buchet de flori de la piata 1 Mai si de un control medical de rutina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.