Varianta. Fanii lui Dinamo sunt de parere ca incidentele au fost provocate de catre un politist buzoian, infiltrat in randurile lor Macelul a inceput la cateva secunde dupa golul lui Iovita. Dintre suporterii "cainilor" a tasnit, ca din pusca, intru
Varianta. Fanii lui Dinamo sunt de parere ca incidentele au fost provocate de catre un politist buzoian, infiltrat in randurile lor Macelul a inceput la cateva secunde dupa golul lui Iovita. Dintre suporterii "cainilor" a tasnit, ca din pusca, intrusul. A sarit gardul care desparte terenul de tribune si s-a ascuns intre oamenii de ordine. In acelasi timp, jandarmii au intervenit din doua parti, inghesuindu-i pe vesnicii revolutionari ai lui Dinamo. S-au impartit pumni, picioare, lovituri cu betele de la steaguri. Apoi, liniste. Cele doua tabere aflate in conflict s-au retras. Ce spun "cainii"? "Cineva dintre noi, dar pe care nimeni nu-l cunostea, a inceput sa ne injure. Am reactionat. Am vrut sa-l prindem si sa-l invatam minte, asa cum stim noi, numai ca a reusit sa scape", si-a inceput povestea unul dintre fanii echipei conduse de Mircea Rednic. A continuat: "Daca tot a scapat, de ce au mai intervenit jandarmii? E clar, omul era politist sub acoperire. A fost infiltrat printre noi pentru a ne provoca. Nu e prima data cand ni se intampla asa ceva". Cine minte? Starea de tensiune a plutit in aer inainte ca meciul sa inceapa. Cativa suporteri din capitala s-au incaierat cu jandarmii odata ce-au ajuns la stadion. "Unuia dintre noi i s-a smuls lantisorul de la gat", i-a acuzat pe jandarmi un fan dinamovist. "Altul a primit vreo doi pumni in gura", spune acelasi nemultumit "caine". Rezultatul: trei suporteri ai lui Dinamo au primit avertisment, iar un al patrulea, o amenda de 100 de lei. Jandarmii au o alta varianta: membrii galeriei Peluza Nord si cei de la Peluza Catalin Haldan s-au luat, intre ei, la bataie. 300 de fani ai fotbalistilor dinamovisti au venit pe cont propriu la Buzau pentru a-i incuraja. Risca sa joace fara spectatori Evenimentele de la Buzau nu vor ramane nepedepsite de catre Comisia de Disciplina din cadrul FRF, forul prezidat de Mircea Sandu . Raportul Jandarmeriei este nefavorabil fanilor dinamovisti, care nu sunt la prima abatere. Dar cei care vor plati sunt jucatorii. Acestia vor disputa cel putin patru meciuri de pe propriul teren cu portile inchise. Clubul Gloria Buzau nu va fi sanctionat. Asta, pentru ca organizarea meciului a fost foarte buna. "Sunteti rusinea stadionului!", le-au strigat suporterii gazdelor, celor din Bucuresti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.