Coloana vertebrala. Nuti Francu, director la DJS Constanta, l-a sustinut pe cel supranumit "Turcu", insa fara echipa de club Cincisprezece membri are Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal, for care a votat selectionerul reprezen
Coloana vertebrala. Nuti Francu, director la DJS Constanta, l-a sustinut pe cel supranumit "Turcu", insa fara echipa de club Cincisprezece membri are Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal, for care a votat selectionerul reprezentativei noastre masculine. Pe langa acestia, mai exista sase reprezentanti ai sponsorilor. Din primii 15, doi au lipsit, motivat. Din cei 13 care au avut de ales intre Aihan Omer si Vasile Stinga, doua persoane s-au abtinut. Opt l-au ales ca selectioner pe "Razboincul Lunii", semnificatia in tatara a antrenorului tricolorilor, alte trei au mers pe mana fostului antrenor al nationalei (la CM Islanda 1995) si ex-tehnician al Stelei, cu care a cucerit Challenge Cup anul trecut. Performanta egalata de Omer in aceasta vara, cu UCM Resita. Mari discutii s-a nascut in privinta votului Elenei Francu. Fosta vicecampioana mondiala ca jucatoare in Iugoslavia 1973, Francu e acum director la Directia Judeteana de Sport Constanta (cea mai veche in functie din tara). Constanteanca fiind, era de asteptat sa-l sustina pe Omer, nascut in acelasi oras. "Am votat cum mi-a dictat constiinta si ma rog sa nu am dreptate si sa fiu nevoita sa-mi cer scuze. L-am sustinut pe Omer, dar fara echipa de club, el fiind si antrenor la Resita. Daca s-a decis altfel, m-am abtinut. Vor iesi scandaluri din cauza luptelor intre echipele din campionatul intern", a declarat Francu. Pentru Stinga au optat, votul fiind secret, Cristian Gatu, Stefan Birtalan, cel care l-a propus, si, se pare, Lascar Pana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.