Startul oficial al pensiilor private obligatorii va fi dat pe 17 septembrie. Pentru a cunoaste care sunt elementele care conteaza in alegerea unei pensii private obligatorii, site-ul www.ghiseuldepensii.ro a efectuat recent un scurt sondaj. Sunt pre
Startul oficial al pensiilor private obligatorii va fi dat pe 17 septembrie. Pentru a cunoaste care sunt elementele care conteaza in alegerea unei pensii private obligatorii, site-ul www.ghiseuldepensii.ro a efectuat recent un scurt sondaj. Sunt preferati administratorii sustinuti de banci puternice Increderea, pe primul loc Vizitatorii site-ului au raspuns, intr-un procent de 47%, ca increderea in societatea-administrator este cel mai important factor pe care il vor lua in considerare atunci cand isi vor alege pensia privata obligatorie. Alte elemente care conteaza in alegerea pensiei private sunt randamentul posibil specificat in prospectul pensiei (21%) si sustinerea societatii de pensii de catre o banca importanta (19%). Romanii se arata increzatori si in agentul care ofera pensia (6%) si vor tine cont si de comisioanele platite societatii (6%). Concluziile sondajului arata ca milioane de romani vor alege societatile de pensii private care au o prezenta indelungata pe piata romaneasca si care au traditie pe piata financiara. In plus, administratorii care au in spate o banca puternica vor fi favorizati, datorita increderii si sustinerii din partea bancii respective.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.