Bataie cu strigaturi la nunta unui politist din Piatra Neamt. Potrivit Pro TV, cativa hoti, care n-au auzit in viata lor de cuvantul rusine, au poftit la darul mirilor. Toata lumea se simtea bine la nunta unui agent de la Politia Rutiera si niciun m
Bataie cu strigaturi la nunta unui politist din Piatra Neamt. Potrivit Pro TV, cativa hoti, care n-au auzit in viata lor de cuvantul rusine, au poftit la darul mirilor. Toata lumea se simtea bine la nunta unui agent de la Politia Rutiera si niciun mesean nu banuia ca, afara, cativa indivizi planuiau de zor ce sa faca ei cu darul tinerilor insuratei. Nu in sensul de a-l da, ci pentru a-l lua. Mirii primisera, in plic, de la meseni 25.000 de lei.

De la nunta la spital
Fara sa le pese ca la masa chefuiau o sumedenie de politisti, hotii au inceput prin a „tatona“ terenul, trimitindu-si iscoade in sala de dans. Unul dintre hoti s-a lamurit repede cum sta fiecare la masa si a vazut unde sunt asezati banii mirilor primiti in dar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.