Indicii pietei de capital de la Bucuresti au pierdut, ieri, cel putin doua puncte procentuale Valoarea schimburilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a coborat luni cu 26% fata de sedinta anterioara, pana la 64,46 milioane lei (20,41 milioane euro)
Indicii pietei de capital de la Bucuresti au pierdut, ieri, cel putin doua puncte procentuale Valoarea schimburilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a coborat luni cu 26% fata de sedinta anterioara, pana la 64,46 milioane lei (20,41 milioane euro), iar indicii au continuat sa se deprecieze deoarece perioada de corectii nu s-a incheiat.
Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inchis sedinta de tranzactionare de la inceputul acestei saptamani cu noi pierderi. Motivul tine de evolutia inregistrata pe pietele de capital internationale. Astfel, indicele BET-FI, care include titlurile Societatilor de Investitii Financiare (SIF), a scazut cu 3,56%, indicele BET-C a pierdut 2,53%, iar BET, indicele care indica evolutia celor mai lichide zece companii listate, a coborat cu 2,66%. Estimarile slabe pentru profitul Erste afecteaza SIF-urile "Piata de la Bucuresti se afla inca intr-o perioada de corectii si, deocamdata, nu intrevad semne de revenire. In ultima perioada, piata de la Bucuresti crescuse mai mult decat alte piete din regiune, iar aceasta perioada de corectii nu este ingrijoratoare", a explicat Mihai Piscan, broker la Intercapital Invest, citat de NewsIn.

Valoarea transferurilor de la BVB a fost de 64,46 milioane de lei (20,35 milioane de euro).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.