Mugur Ciuvica sustine ca NUP-ul primit de o consiliera locala apropiata a Elenei Udrea ar avea conotatie politica.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) condus de Mugur Ciuvica arata ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a decis neinceperea u
Mugur Ciuvica sustine ca NUP-ul primit de o consiliera locala apropiata a Elenei Udrea ar avea conotatie politica.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) condus de Mugur Ciuvica arata ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a decis neinceperea urmaririi penale (NUP) fata de Clitemnestra Volschi, colega Elenei Udrea din grupul lui Dumitru Nicolae, cunoscut sub numele NIRO. Ciuvica crede ca acest dosar a fost inchis din motive politice. El sustine ca Volschi s-ar afla in conflict de interese deoarece este consilier local PSD si, in acelasi timp, administrator la una dintre firmele grupului NIRO, care construieste un cartier de blocuri langa sediul Politiei Romane. In ianuarie 2005, Consiliul Local al sectorului 2, prezidat de Clitemnestra Volschi, a adoptat o hotarare prin care a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea unui cartier de locuinte de lux de catre o firma din grupul NIRO.
GIP a sesizat DNA in cazul consilierului PSD, primind la data de 30 mai 2007 un raspuns care stabilea NUP pentru Clitemnestra Volschi, apropiata Elenei Udrea si a lui Dorin Cocos. "...Volschi nu a comis nici o ilegalitate deoarece PUD nu implica un interes patrimonial, acesta neconferind dreptul de a construi". Raspunsul procurorilor anticoruptie a fost contestat de Mugur Ciuvica si acesta a cerut infirmarea solutiei. "La data de 30 mai 2007 DNA a decis neinceperea urmaririi penale fata de plangerea inregistrata de Mugur Ciuvica. Solutia a fost comunicata organizatiei, dar a fost contestata. Aceasta a doua plangere este inca in lucru si nu s-a dat inca o solutie", ne-a declarat Gabriela Balaban, ofiter de politie judiciara din cadrul DNA.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.