Apreciat. Antrenorul lui Inter, Roberto Mancini, spune ca romanul este unul dintre cei mai buni executanti de lovituri libere din Europa Capitanul nationalei Romaniei si-a facut debutul la campioana Italiei, in meciul cu Arsenal, decisiv pentru stab
Apreciat. Antrenorul lui Inter, Roberto Mancini, spune ca romanul este unul dintre cei mai buni executanti de lovituri libere din Europa Capitanul nationalei Romaniei si-a facut debutul la campioana Italiei, in meciul cu Arsenal, decisiv pentru stabilirea castigatoarei "Emirates Cup". "Cristi a jucat bine. S-a integrat excelent si se intelege de minune cu ceilalti jucatori", a spus, dupa meci, antrenorul "nerazzurrilor", Roberto Mancini. Arsenal s-a impus, cu 2-1, si a castigat prima editie a turneului, dar Chivu, care a evoluat toate cele 90 de minute, a fost unul dintre remarcati, dand senzatia ca joaca de ani buni la Inter. "Este, deja, un jucator important pentru noi. Evolueaza pe mai multe posturi si bate excelent loviturile libere. Seamana foarte mult cu Mihajlovic", a adaugat Mancini. Sarbul, retras recent din activitate, este acum antrenor secund la Inter. "Chivu va fi o optiune pentru noi si in linia mediana", a mai spus Mancini, care apreciaza versatilitatea romanului. Ca si Mihajlovic, Chivu este de meserie fundas stanga, dar este la fel de eficient in centrul liniei de aparare si la mijloc, acolo unde Inter are mari probleme de lot in acest moment.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.