Generos. Miliardarul le-a dat si receptionerelor 500 de euro pentru ca "au fost fete amabile"! Aflat in vacanta cu familia la hotelul Europa de la Eforie Nord, finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu s-a uitat la bani si a lasat bacsisuri grase angajat
Generos. Miliardarul le-a dat si receptionerelor 500 de euro pentru ca "au fost fete amabile"! Aflat in vacanta cu familia la hotelul Europa de la Eforie Nord, finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu s-a uitat la bani si a lasat bacsisuri grase angajatilor hotelului. Sursele noastre ne-au marturisit ca, la finalul concediului, Becali a dat cate 100 de euro bacsis la fiecare dintre cele opt cameriste care s-au ocupat ca apartamentul lui sa fie curat luna. Cu o avere de estimata la aproape un miliard de euro, latifundiarul din Pipera i-a bagat 300 de euro in buzunar si baiatului care i-a carat bagajele si, mai mult, a lasat receptionerelor 500 de euro ca sa si-i imparta intre ele. "Domnul Becali a dat, pana acum, cele mai mari bacsisuri, iar pe la noi, pe aici, au trecut multi oameni cu bani, ca si Cristi Chivu. El a fost mai zgarcit, dar il intelegem ca e fotbalist, iar domnul Becali e patron de echipa", ne-a declarat una dintre cameriste. A dat de baut bere la toata plaja Daca bacsisurile au insumat 1.600 de euro (aproape 50 de milioane de lei vechi), Gigi Becali n-a platit, in schimb, nimic pentru cazare. Apartamentul in care a locuit impreuna cu familia i-a fost pus la dispozitie gratuit de catre proprietarul hotelului, George Copos. In afara de bacsisuri, miliardarul a mai achitat o nota de plata de 1.850 de euro la restaurant si room-service, iar, intr-una dintre zilele in care s-a dus sa se plimbe cu sky-jet-ul pe mare, a platit toata berea care era pe stoc la un bar de pe plaja si le-a spus celor doi barmani sa o dea gratis oamenilor ca fiind din partea lui.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.