Judecatorii clujeni lucreaza la foc continuu in ultimele luni, din cauza numarului mare de capsunari care au revenit in tara si au decis sa divorteze. Saptamanal, nu mai putin de 50 de cupluri din Cluj decid sa se desparta. Vasile Grunea, vicepresed
Judecatorii clujeni lucreaza la foc continuu in ultimele luni, din cauza numarului mare de capsunari care au revenit in tara si au decis sa divorteze. Saptamanal, nu mai putin de 50 de cupluri din Cluj decid sa se desparta. Vasile Grunea, vicepresedintele Judecatoriei, spune ca vina o poarta, de obicei, cel plecat la munca in strainatate, din cauza ca isi insala partenerul. "Noile prietene sau noii iubiti conditioneaza continuarea relatiei de divortul de partenerul din tara", explica magistratul. Mare parte din sentinte, care se obtin in circa 6 luni, sunt contestate de partenerul nemultumit de faptul ca micutii merg la celalalt. Majoritatea romanilor plecati la munca nu pot justifica cuantumul veniturilor, astfel incat platesc pensia de intretinere la nivelul salariului minim pe economie de la noi. Ei declara cu nonsalanta in instanta ca lucreaza la negru. Grunea mai spune ca, inainte de 1989, majoritatea clientilor Judecatoriei la divorturi erau santieristii si absolventii de facultate, repartizati in diverse colturi ale tarii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.