Macabru. Descoperirea a fost facuta de o echipa de muncitori care lucra la consolidarea imobilului Trupul decapitat al unui barbat, un cap de femeie si alte organe au fost gasite, ieri, intr-o cada cu formol, la subsolul unei cladiri dezafectate de
Macabru. Descoperirea a fost facuta de o echipa de muncitori care lucra la consolidarea imobilului Trupul decapitat al unui barbat, un cap de femeie si alte organe au fost gasite, ieri, intr-o cada cu formol, la subsolul unei cladiri dezafectate de pe strada Jean Louis Calderon nr. 39 din Bucuresti. Cladirea a apartinut mai multor institutii medicale, printre care si Facultatea de Medicina "Carol Davila". Resturile umane au fost gasite in jurul orei 11.30, intr-o camera in care a functionat Laboratorul de Disectii, de catre o echipa de muncitori, care lucrau la consolidarea cladirii. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan imobilul a mai apartinut Spitalului Cantacuzino, iar in prezent este in administrarea Primariei Sectorului 2. La fata locului s-au deplasat pentru cercetari politisti de la Serviciul Omoruri care au ridicat cadavrele si organele ce pluteau in formol si le-au dus la Institutul National de Medicina legala "Mina Minovici" pentru analize. Potrivit anchetatorilor in acest caz nu exista suspiciuni de omor, iar resturile umane ar fi ramas in cladire din neglijenta personalului medical. "Masurile in acest caz vor fi luate abia dupa finalizarea anchetei", a declarat comisarul Christian Ciocan, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.