Intr-o cladire ce a apartinut unor spitale si Facultatii de Medicina s-au gasit ramasite macabre.

Trupul unui barbat, capul sectionat al unei femei si mai multe organe au fost descoperite ieri de citiva muncitori intr-o cladire dezafectata din Bucuresti.

„Se poate spune ca acestea erau folosite ca material didactic si au fost gasite, in jurul orei 11.00, intr-o camera de disectie, intr-o cuva cu formol", ne-a declarat purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Imobilul in care s-a facut descoperirea macabra se afla pe Strada Jean Louis Calderon, la numarul 39, si acum este in proprietatea Primariei Sectorului 2.

Politistii serviciului Omoruri din Politia Capitalei spun ca imobilul a apartinut mai multor spitale, printre care si Spitalul Cantacuzino si Facultatea de Medicina. Muncitorii care au gasit resturile umane faceau acolo lucrari de reparatii pentru consolidarea cladirii.

Cadavrul, capul de femeie si organele au fost predate medicilor de la Institutul National de Medicina Legala (INML), iar anchetatorii vor incerca sa identifice persoana responsabila care ar putea fi cercetata de neglijenta in serviciu.