Alungat. Gigi Becali incearca de mai multi ani sa scape de Gabi Bostina, iar meciul cu Ceahlaul a umplut paharul Infrangerea cu Middlesborough din semifinalele Ligii Campionilor l-a pus pe Bostina in capul listei de acuzati. "Bostina si Carlos au fa
Alungat. Gigi Becali incearca de mai multi ani sa scape de Gabi Bostina, iar meciul cu Ceahlaul a umplut paharul Infrangerea cu Middlesborough din semifinalele Ligii Campionilor l-a pus pe Bostina in capul listei de acuzati. "Bostina si Carlos au facut curvasarie in noaptea de Pasti si Dumnezeu ne-a pedepsit", a tunat Gigi Becali. De atunci, toata lumea a incercat sa-l faca pe latifundiarul cu Pipera sa uite acest amanunt. Gigi chiar l-a laudat, dupa pregatirea de iarna, si a zis ca Bostina e pe drumul cel bun, dar folosirea mijlocasului in primul meci oficial i-a ridicat tensiunea. Imediat l-a sunat pe Dumitru Tudor, impresarul jucatorului, si i-a spus sa-i gaseasca echipa. Gica Hagi si Adi Ilie au confirmat ca jucatorul are o oferta din Olanda si Bostina nu a mai facut deplasarea la Lubin. "Patronul si jucatorul doresc acest transfer si eu nu o sa ma opun", a declarat Hagi. "Acum lucram la transfer. Nu e asa usor sa-l transferam pe Bostina", ne-a declarat Dumitru Tudor. Echipa care il doreste pe Gabi Bostina este NAC Breda, care a terminat pe locul 11 in prima liga olandeza, in sezonul trecut. "Nu va fi problema cu banii. Ne vom intelege pentru suma de transfer", ne-a mai spus Tudor. Olandezii sunt gata sa achite 350.000 de euro pentru mijlocasul stelist. "Mourinho" din Polonia Antrenorul polonezilor, Czeslaw Michniewicz (foto 1), este supranumit de catre fanii lui Zaglebie, "Mourinho" (foto 2). El s-a ales cu aceasta porecla datorita ideiilor sale tactice, dar si datorita faptului ca inainte de fiecare partida face o sedinta video cu elevii sai, unde se vizioneaza de fiecare data un film de razboi. Nu stim ce a ales de data aceasta, dar, dupa declaratiile oficialilor Stelei, ar avea nevoie sa le puna elevilor sai ceva de genul "Noi, cei din linia intai". Tactica speciala pentru Steaua Echipa tehnica a celor de la Zaglebie Lubin pregateste ceva special pentru meciul impotriva "ros-albastrilor". La ultimele antrenamente, polonezii au incercat ceva destul de ciudat, fara mijlocasi de banda. "Lesii" au aparut cu doi mijlocasi defensivi si doi ofensivi, tactica prin care doresc sa surprinda echipa noastra, care este favorita din toate punctele de vedere.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.