Directorul general al FR Tenis, Dumitru Haradau, a facut, ieri, o declaratie socanta, precizand ca nu si-ar dori ca liderii echipei noastre de Cupa Davis, Andrei Pavel si Victor Hanescu, sa participe la BCR Open Romania, deoarece prezenta la turneul
Directorul general al FR Tenis, Dumitru Haradau, a facut, ieri, o declaratie socanta, precizand ca nu si-ar dori ca liderii echipei noastre de Cupa Davis, Andrei Pavel si Victor Hanescu, sa participe la BCR Open Romania, deoarece prezenta la turneul bucurestean din septembrie le-ar putea afecta evolutia in meciul de baraj din Japonia.
"Avem o situatie destul de dificila legata de meciul de Cupa Davis cu Japonia, programat imediat dupa Open BCR Romania. Acolo jucam cu o diferenta de fus orar de 6-7 ore, jucam pe o suprafata rapida si, din cate am discutat cu Marcu si cu Segarceanu, atat Pavel, cat si Hanescu, vor sa joace la turneul de la Bucuresti. Ca director de turneu va spun sincer ca anul acesta n-as dori ca cei mai buni jucatori romani sa participe la BCR Open Romania. Consider ca meciul de Cupa Davis este foarte important si ca este foarte greu pentru un jucator cu experienta lui Pavel si a lui Hanescu sa joace la Open Romania iar dupa aceea sa poata, intr-o perioada asa de scurta de timp, sa se duca, sa zboare, sa se acomodeze cu fusul orar si apoi sa joace si meciul din Japonia", a spus Haradau. Totusi, directorul general al FRT a adaugat ca organizatorii BCR Open Romania vor pastra doua wild-card pentru Pavel si Hanescu, deoarece "sunt convins ca daca Pavel si Hanescu vor sa joace la BCR Open Romania, stiu bine cum sa gestioneze situatia si vor juca foarte bine si meciul din Japonia pentru a ne mentine in Grupa Mondiala".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.