Ingenios. Organizatorul de competitii al clubului Otelul a strecurat, pe "blat", sase sticle chiar in "cotlonul" fotbalistilor Lori Magearu i-a cinstit pe jucatori. N-ar fi fost o miscare inedita, daca organizatorul de competitii nu ar fi introdus b
Ingenios. Organizatorul de competitii al clubului Otelul a strecurat, pe "blat", sase sticle chiar in "cotlonul" fotbalistilor Lori Magearu i-a cinstit pe jucatori. N-ar fi fost o miscare inedita, daca organizatorul de competitii nu ar fi introdus bautura chiar in vestiarul echipei, cu mult inainte ca meciul retur cu Trabzonspor sa inceapa. "Nu stiu cum a bagat-o. Cu echipamentul, habar n-am", a povestit, ieri, antrenorul echipei, Petre Grigoras. Cert este ca dupa ce Jula si colegii lui au intrat in vestiar bucurosi si de victorie, si de calificare, au avut surpriza sa gaseasca sticlele la vedere, gata sa fie destupate. Ceea ce au si facut. "Era ca la Formula 1. Sareau dopurile si apoi ne-am stropit toti cu sampanie. A fost de vis", rememoreaza tehnicianul. Si presedintele Marius Stan a participat la "dezmat", dar nu a aflat nici pana azi cum a reusit Magearu sa treaca neobservat cu atatea sticle. Prima de 3.000 de dolari Altfel, galatenii vor fi rasplatiti, pentru calificare, cu cate 3.000 de dolari. "Nu se pune problema sa nu-i ia. Ii merita! Nu s-au dat inca pentru ca de-abia am ajuns la Galati", i-a asigurat pe fotbalisti "Grig". Antrenorul a recunoscut ca doar a sperat sa elimine pe Trabzonspor. "Plecam cu sansa a doua. Nu credeam, aveam doar sperante", s-a destainuit antrenorul, care si-ar dori ca la tragerea la sorti sa-i pice Zrinjski Mostar, din Bosnia. "Pot spune ca, vazand cu cine putem cadea, sansele noastre pleaca, de aceasta data, de la 50 la suta", a fost de parere Petre Grigoras. El si-a amintit de Nova Gorica, echipa slovena care in urma cu cativa ani a eliminat Otelul. "Am pierdut cu 2-0 la Gorica, in retur aveam 4-0, dar am luat doua goluri in ultimele doua minute. Ar merge o revansa", a glumit cel mai popular nume din Galati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.