Un pachet de 4,34% din actiunile Asirom a fost transferat, in sedinta de vineri, pe piata Deal a bursei Rasdaq, pentru 22,87 milioane de lei. Martea trecuta, Vienna Insurance Group a preluat 30,51% din capitalul companiei. Cele 27,72 milioane de acti
Un pachet de 4,34% din actiunile Asirom a fost transferat, in sedinta de vineri, pe piata Deal a bursei Rasdaq, pentru 22,87 milioane de lei. Martea trecuta, Vienna Insurance Group a preluat 30,51% din capitalul companiei. Cele 27,72 milioane de actiuni au fost cedate, prin intermediul a doua tranzactii speciale, la un pret de 0,825 lei pe unitate, in scadere cu 13,16 puncte procentuale comparativ cu cotatia de joi.Vienna Insurance a devenit astfel actionarul cu cea mai consistenta detinere in Asirom, de 30 de procente. Ioan Niculae a declarat pentru agentia citata ca nu el a fost vanzatorul in tranzactiile de vineri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.