Robert Antonin a sunat adunarea pentru componentii nationalei frunzei de stejar. Incepe pregatirea pentru Cupa Mondiala din Franta. ZIUA Z - 45. Cu aceasta formula ii va primi astazi managerul nationalei de rugby a Romaniei, Rober

Robert Antonin a sunat adunarea pentru componentii nationalei frunzei de stejar. Incepe pregatirea pentru Cupa Mondiala din Franta. ZIUA Z - 45. Cu aceasta formula ii va primi astazi managerul nationalei de rugby a Romaniei, Robert Antonin, pe jucatorii sai in stagiul de la Bucuresti. Mai sunt 45 de zile pana la meciul cu Italia de la Cupa Mondiala 2007. Robert Antonin le cere Stejarilor ca toate gandurile lor sa fie indreptate catre 12 septembrie, cand la Marsilia vor intalni echipa Italiei. SFATURI INDIVIDUALE. Nationala Romaniei incepe astazi un nou stagiu de pregatire pentru participarea la cel mai important eveniment rugbystic al lumii. Echipa va fi cantonata la Hotel Parc si se va antrena pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf. Programul de antrenamente pe care il vor primi jucatorii contine, pe fiecare foaie cate un sfat pentru meciul cu Ialia: "Avanseaza! Impune-te fizic! Conserva posesia balonului! Pozitioneaza-te intotdeauna in fata jucatorului italian!" sau "Apararea inseamna: oprirea balonului, oprirea adversarului, ocuparea spatiului!" PROGRAM. Joi 2 august, la ora 18:30 pe Stadionul Arcul de Triumf, va avea loc un meci de pregatire Romania vs. Romania Amatori. In urma acestui stagiu, colectivul tehnic al nationalei va definitiva lista de 30 de jucatori pentru Cupa Mondiala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.