Presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), Mugur Ciuvica, a acuzat ieri DNA ca protejeaza grupul de interese din jurul presedintelui Traian Basescu si a anuntat ca a contestat decizia de neincepere a urmaririi penale in cazul consilierului
Presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), Mugur Ciuvica, a acuzat ieri DNA ca protejeaza grupul de interese din jurul presedintelui Traian Basescu si a anuntat ca a contestat decizia de neincepere a urmaririi penale in cazul consilierului local al PSD de la Sectorul 2, Clitemnestra Volschi, acuzata de GIP de conflict de interese. Totodata, Ciuvica i-a cerut procurorului-sef al DNA, Daniel Morar, infirmarea rezolutiei date de procurorul Doru Tulus in cazul Volschi la data de 30 mai 2007. GIP a sesizat si CSM in legatura cu "incercarea procurorului Tulus de a acoperi ilegalitatile lui Volschi".


PARTENERI DE AFACERI. Potrivit lui Ciuvica, Volschi, apropiata a Elenei Udrea si a lui Dorin Cocos, actionar si unic administrator al Central Residential Park - una dintre firmele NIRO, a reprezentat Grupul in afacerea in care parteneri au fost sotii Cocos. GIP a sesizat DNA dupa ce Volschi, in calitate de consilier, a votat si semnat o hotarare prin care a fost aprobat Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea cartierului de blocuri de firma pe care aceasta o conduce.


"In ciuda evidentei, Tulus a decis NUP. Argumentatia procurorului este stupida si mincinoasa", a acuzat Ciuvica. "PUD-ul reprezinta o conditie obligatorie pentru a obtine dreptul de a construi", a mai tinut sa sublinieze Ciuvica, pentru ca Tulus aratase in rezolutie ca planul nu confera dreptul de a construi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.