Zdrobitor! N-am vazut alt concert Rolling Stones, dar nu pot sa-mi imaginez cum ar fi putut arata unul mai bun. Maiestria si Forta au escaladat, una pe umerii alteia, pina la delir. Organizare modesta, sonorizare medie, toate astea nu


Zdrobitor! N-am vazut alt concert Rolling Stones, dar nu pot sa-mi imaginez cum ar fi putut arata unul mai bun. Maiestria si Forta au escaladat, una pe umerii alteia, pina la delir. Organizare modesta, sonorizare medie, toate astea nu prea conteaza. Bunicii au tinut un show excelent.

La fel si cei 60.000 de invitati. N-am citit frustrarea lasata de anii in care Rolling Stones n-au putut sau n-au vrut sa vina, desi la asta ma asteptam. Dimpotriva, stadionul parea sa traiasca momentul cu o relaxare si o bucurie venite parca dintr-o alta civilizatie.

Probabil ca de-abia acum era momentul sa vina: niciodata Rolling Stones nu a alimentat frustrari.

Si am mai simtit un lucru: s-a strins impreuna o majoritate tacuta, a celor care refuza maneaua si prostul gust. Nu o majoritate numerica, insa una care, daca e cazul, poate sa umple un stadion.

Multumesc Romania, multumesc Rolling Stones.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.