Tupeu. O banda de infractori dotati cu o masina inscriptionata cu insemnele Ministerului de Interne a terorizat drumurile din apropierea Bucurestiului chiar sub nasul adevaratilor oameni ai legii Potrivit procurorilor, gruparea numara sapte membri s
Tupeu. O banda de infractori dotati cu o masina inscriptionata cu insemnele Ministerului de Interne a terorizat drumurile din apropierea Bucurestiului chiar sub nasul adevaratilor oameni ai legii Potrivit procurorilor, gruparea numara sapte membri si era condusa de Dan Gheorghe, in varsta de 32 de ani, supranumit DRS. Prin aceasta metoda, numita generic "maradona", talharii au organizat, pana sa fie prinsi si dati pe mana judecatorilor Tribunalului Bucuresti, nu mai putin de zece talharii. Recuzita infractorilor cuprindea girofare, uniforme specifice politistilor de la circulatie si trupelor de interventie rapida - "mascati" -, pistoale si pusti de jucarie. Modul de lucru era simplu. Infractorii opreau, in trafic, masinile victimelor. Apoi sub pretextul detinerii de arme, droguri sau valuta falsa treceau la perchezitionarea autoturismului, timp in care furau tot ce gaseau de valoare, in general bani si telefoane mobile. Grupul opera numai in timpul noptii si viza in general turisti straini sau romani care se deplasau cu microbuzul catre angrourile la marginea Bucurestiului si aveau asupra lor sume mari de bani. Surprinzator, mascatii au actionat de multe ori in imediata apropiere a echipajelor "adevarate"de politie, pentru a da o aparenta de veridicitate semnalelor de oprire si controalelor la care isi supuneau victimele. "Eu am rezerve in ceea ce priveste anumite probe prezentate de catre procurori", ne-a declarat avocatul Ilie Iordachescu Ion, aparatorul unuia dintre inculpati. De aceea, avocatul a cerut efectuarea unei expertize tehnice care sa stabileasca daca era intr-adevar posibila localizarea precisa a inculpatilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.