Inedit. VJ-ul Kiss TV va juca intr-un serial de comedie la PRO TV, inspirat din celebra serie "BD la munte si la mare" Ocupanta locului secund la concursul "Miss Playboy 2006" si protagonista unui pictorial fierbinte in publicatia amintita, Andreea
Inedit. VJ-ul Kiss TV va juca intr-un serial de comedie la PRO TV, inspirat din celebra serie "BD la munte si la mare" Ocupanta locului secund la concursul "Miss Playboy 2006" si protagonista unui pictorial fierbinte in publicatia amintita, Andreea Mantea se pregateste sa-si faca debutul si intr-un serial de televiziune. Din aceasta toamna, in grila PRO TV va fi inclus si sitcomul "Politia pe plaja", realizat dupa un scenariu inspirat de faimoasele serii BD cu Jean Constantin, Dem Radulescu si Puiu Calinescu. Bruneta o va avea partenera in acest serial pe cantareata Silvia Stanciu, componenta trupei Etno. Daca Andreea este distribuita in premiera intr-un serial, iubita fostului ministru Dan Matei Agathon se poate considera deja experimentata, intrucat a mai avut un rol si in "Martor fara voie", un thriller difuzat de Antena 1. S-a dezbracat in Hummer Andreea Mantea a pozat de curand si in revista "Maxim", intr-un supliment auto, dezbracandu-se intr-un superb automobil Hummer. Debutul in serialul de televiziune nu este singura incercare la care va fi supusa bruneta in viitorul apropiat, ea urmand sa se lanseze si pe piata muzicala, intr-un duet cu detinatoarea titlului "Miss Playboy", Roxana Ungureanu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.