Organizatorii concertului din aceasta seara a legendarilor The Rolling Stones, ce va avea loc pe stadionul national "Lia Manoliu", se asteapta la peste 60.000 de spectatori. Drept urmare, masurile de siguranta vor fi sustinute de aproape o mie de ca
Organizatorii concertului din aceasta seara a legendarilor The Rolling Stones, ce va avea loc pe stadionul national "Lia Manoliu", se asteapta la peste 60.000 de spectatori. Drept urmare, masurile de siguranta vor fi sustinute de aproape o mie de cadre ale Ministerului de Interne, dintre care 350 sunt jandarmi, iar restul politisti de ordine publica si rutiera. Accesul publicului in incinta complexului sportiv, in care va avea loc concertul, se va face incepand cu ora 16.00, iar de la ora 14.00 va fi interzisa comercializarea bauturilor alcoolice in jurul stadionului. In paralel, la Sibiu, pe toata desfasurarea concertului sustinut, ieri, de Julio Iglesias, ordinea publica a fost asigurata de forte numeroase ale MIRA.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.