Pentru doua zile, la cetatea Histria vor fi expuse branzeturi traditionale dobrogene, se va asculta muzica populara si vor putea fi urmarite focuri de artificii.
prefectura judetului Constanta si Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Cons
Pentru doua zile, la cetatea Histria vor fi expuse branzeturi traditionale dobrogene, se va asculta muzica populara si vor putea fi urmarite focuri de artificii.
prefectura judetului Constanta si Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta organizeaza, in perioada 20-21 iulie, in localitatea Histria, targul intitulat "Lactate dobrogene pentru piata europeana". Evenimentul are ca scop popularizarea produselor traditionale dobrogene, dar si constientizarea fermierilor locali in legatura cu oportunitatea atragerii de fonduri europene. Targul consta in expunerea de produse lactate (branzeturi, cascaval si iaurt), in cadrul a 30 de standuri. Pe toata desfasurarea sa vor avea loc atat contractari, cat si vanzari de produse catre toti cei interesati. Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc vineri, 20 iulie, la ora 14.00. Vor urma o prezentare a expozantilor si a produselor lactate si un program artistic, desfasurat in comun cu sarbatorirea celei de-a cincea editii a Zilei Istriei, la care vor participa vedete din muzica populara romaneasca, printre care se numara Ionut Dolanescu. A doua zi a targului este dedicata unui forum la care vor participa fermierii dobrogeni, iar la sfarsitul ei se vor acorda diverse premii, in valoarea de o mie de euro fiecare. Pana in prezent la eveniment s-au inscris doi producatori din Tulcea si 17 din Constanta, data-limita pentru completarea formularelor de inscriere fiind 18 iulie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.